De Welle blijft steun bieden in crisistijd

WIERDEN - Nu de coronamaatregelen verder verlengd zijn, is het voor mensen die al kwetsbaar zijn nog lastiger om dit vol te houden. De Welle blijft steun bieden in Wierden.

Voorlopig liggen veel evenementen en activiteiten nog stil en ook sociale contacten staan op een laag pitje. Gelukkig kunnen veel mensen zich aardig redden in deze situatie. Echter, voor bepaalde groepen mensen kan deze verlenging van de social distancing toch even flink tegenvallen. Nog zo’n periode van eenzaamheid kan zorgen voor negatieve of sombere gedachtes. Wellicht wordt het nu ineens een groter probleem om in de eigen dagelijkse behoeftes te blijven voorzien. Waar eerst nog buren of mensen in het directe netwerk klaarstonden om boodschappen te doen, kan die hulp misschien wat afzakken en staat u er wellicht meer alleen voor.


Samen sterk
De Welle gelooft in de kracht van samen. Samen komen we deze tijd door. Sommige mensen kunnen daarbij ondersteuning, praktische hulp of gewoon een luisterend oor wel gebruiken. Bent of kent u zo iemand? Dan kunt u een beroep doen op de telefonische hulplijn van De Welle (i.s.m. Evenmens). Bel hen voor een gesprekje. Gewoon even van u af praten kan al zoveel schelen. Neem contact op als boodschappen doen een probleem wordt of als u een maaltijd aan huis kunt gebruiken. Als ze iets kunnen doen om deze rare tijd waarin we in een klein wereldje moeten bewegen net wat aangenamer te maken, dan regelen zij dat graag. Er staan zoveel mensen klaar om te helpen! Dat is de kracht van samen!


Neem contact op
De Welle is dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur via het telefoonnummer 0546-571693. Wilt u zelf helpen? Word dan lid van de Facebookgroep Coronahulp WierdenDoet! en help de kracht van samen mee vormgeven!