Afbeelding
Foto:

Energie besparen zorgt voor lagere woonlasten

TWENTE - Momenteel is er onverwachts meer tijd te besteden. Er is meer tijd voor elkaar, meer tijd voor onderhoud aan de woning en ook meer tijd om te verduurzamen. Terwijl bijna de hele economie is platgelegd, gaat de verduurzaming van Nederland vrijwel onopgemerkt door.

Verschillende bedrijven bieden oplossingen aan om verduurzaming in deze periode door te laten gaan. Bijvoorbeeld, Tonzon zorgt ervoor dat alle producten zonder verzendkosten bij jou thuis geleverd worden. Op deze manier krijg je de kans thuis aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw woning. Als doe-het-zelver kan je de producten makkelijk installeren onder begeleiding van informatie op de website van Tonzon. Maak eerst de kruipruimte droog met de Tonzon Bodemfolie en isoleer daarna de vloer met de Tonzon Thermoskussens om te zorgen voor een beter comfort en een lagere energierekening. Het isoleren van het dak of een enkelsteens muur is ook mogelijk met de Tonzon Thermossheets. Daarnaast kan je verdere warmteverlies voorkomen door Tonzon HR-Radiatorfolie direct achterop de radiator te plaatsen zodat het onzichtbaar zijn werk doet. Ook kan je reeds geïsoleerde warmwaterleidingen omwikkelen met Tonzon Bandagefolie.


Goed uit te voeren
Bij deze werkzaamheden blijf je schoon en heb je geen beschermingsmiddelen nodig. Tonzon biedt ook de mogelijkheid om te verduurzamen voor degenen die het niet zelf willen doen. Er kan nog steeds hulp worden ingeschakeld. Voor het aanbrengen van het Tonzon Vloerisolatiesysteem kan men een offerte aanvragen om het vervolgens aan te laten brengen door één van hun vertrouwde installateurs. Dagelijks duiken honderden gespecialiseerde installateurs via het kruipluik bij mensen onder de vloer om hun werk uit te voeren. “We mogen van geluk spreken dat de werkzaamheden zich afspelen in een ruimte waar de mensen niet hoeven te zijn” aldus Ton Willemsen in een interview in Elsevier Weekblad. Uitstel van geplande vloerisolaties is nauwelijks aan de orde. Mensen zijn juist blij dat de werkzaamheden veilig door kunnen gaan. “De mensen doen eerst het luik open en dan de voordeur. Wanneer ze op veilige afstand zijn, gaan wij naar binnen en door het luik naar beneden”, aldus Jelte Glas van Bjarni Vloerisolatie uit Utrecht. Eindelijk verlost van die koude vloer en vocht uit de kruipruimte.


Meer informatie
Kijk voor meer informatie op: www.tonzon.nl