Afbeelding
Foto:

Doneer maaltijd voor een zorgmedewerker

ALMELO - Er zijn de afgelopen tijd steeds meer leuke initiatieven ontstaan om anderen te helpen. Ook een belangrijk stukje waardering voor de zorgmedewerkers hoort hier bij. Zij zetten zich dag in, dag uit weer in voor onze gemeenschap. Om hen te helpen kunnen we veel doen: thuis blijven, maar ook beschermingsmiddelen doneren - of zelfs een lekkere maaltijd.

Op de website www.almelosamensterk.nl staan al veel initiatieven om iets te doen voor andere Almeloƫrs. Tevens kunt u hier terecht om bijvoorbeeld te zien welke horecabedrijven bezorging aanbieden, maar ook bijvoorbeeld leuke tips tegen verveling en veel sociale initiatieven.

Bezorg een maaltijd
Via de website www.bezorgdeliefde.nu kunt u een bedrag doneren om zo een zorgmedewerker een fijne maaltijd te laten bezorgen. Na een werkdag hoeven ze dan eens geen boodschappen te regelen en kunnen ze even lekker uitrusten. Bovendien steunt ook dit uiteraard weer de lokale horeca. Kortom, een mooie manier om twee positieve acties aan elkaar te koppelen in deze uitdagende tijd.