Afbeelding

Speelgoedbank Relax-tas

ALMELO - In deze periode zijn het lange dagen die thuis doorgebracht moeten worden. Even weg gaan is er helaas niet bij. De Speelgoedbank heeft daarom de Speelgoedbank Relax Tas. Deze tas is voor mensen in Twente die leven van een minimaal besteedbaar inkomen en in de leeftijd van 0 tot 99 jaar. Voor elke leeftijd is er iets leuks in de tas en de speelgoedbank stemt de inhoud van de tas af op uw leeftijd.

‘Wij merken dat er veel vraag is naar speelgoed, een puzzel of een spelletje’ aldus Lieneke Bolhuis, voorzitter van de Speelgoedbank. De Speelgoedbank heeft daarom besloten om 2.000 tassen uit te gaan delen in Twente. Deze tassen zijn voor mensen die leven van een minimaal besteedbaar inkomen. Bolhuis geeft aan dat dit niet alleen iemand is met een uitkering, maar ook een ZZP’er of iemand met een eigen zaak kan een minimaal besteedbaar inkomen hebben. Bolhuis geeft aan: ‘Onze actie heeft een groot verschil met andere acties. Wij zijn er niet alleen voor de kinderen of de oudere, wij zijn er voor alle leeftijden. Ook voor de ouders, de alleenstaande die thuis zit of het oudere echtpaar. Wij zijn er nu voor iedereen in Twente.’ Ondanks dat er tot op heden nog weinig publiciteit is gegeven aan de actie zijn er al veel aanmeldingen binnen. Ook bedrijven, stichtingen en organisaties melden zich om te sponsoren. Er zitten dus ook leuke andere dingen in de tas.


In volle gang
Het inpakken en de voorbereidingen zijn in volle gang. De tassen worden half mei uitgedeeld. Het duurt even omdat de tassen na het inpakken twee weken in quarantaine gaan om alle risico’s te vermijden. Wilt u ook in aanmerking komen voor deze tas? Geef dat dan door via info@speelgoedbankalmelo.nl. Vergeet niet uw naam, adres en leeftijd te vermelden. Het adres is noodzakelijk om de tas te kunnen brengen. Aanmelden kan alleen via de mail! Wilt u meer informatie? Dan kunt u ook via info@speelgoedbank-almelo.nl contact opnemen of via de website www.speelgoedbank-almelo.nl. Met dank aan een bijdrage van het Oranjefonds kunnen wij 2.000 tassen uitdelen in heel Twente!