Afbeelding
Foto:

Sein op groen bij The Orient Express

ALMELO - De onderhandelingen zijn afgerond, het nieuw huurcontract is getekend en het startsein voor een nieuw avontuur is gegeven: Eser Güzel en Sharon Güzel-van Ede van der Pals gooien het roer om en zijn na 3,5 jaar terug op hun oude nest.

“Na een lange periode van onderhandelen hebben we in februari de knoop doorgehakt,” vertelt Güzel enthousiast. “Begin maart hebben we een nieuw huurcontract ondertekend en willen we samen met de verhuurder een nieuwe weg inslaan: een weg richting de toekomstige Lifestyle Boulevard. Zo wordt het huidige pand uitgebouwd en wordt de inrichting volledig aangepakt. We kijken er erg naar uit!” Waarom is er besloten om weer terug te gaan naar The Orient Express? “Het blijft ons kindje en we hebben het gemist,” zegt Güzel met een brede glimlach. “Daarnaast hadden we de stap ook niet gezet, als er geen mogelijkheden zouden bestaan voor uitbreiding. Het merendeel van het vroegere team is nog compleet en dat speelt ook mee voor ons. De mensen in het team zijn méér dan alleen collega’s voor ons.”


Toekomstvisie
Met de gezamenlijke toekomstvisie van de verhuurder en The Orient Express wordt alles op alles gezet om The Orient Express naar een hoger niveau te tillen qua service en kwaliteit. Daarnaast wordt er samen met de gasten gewerkt aan een nieuw concept. Dit alles wordt de komende weken uitgewerkt. “We moeten het nog finetunen,” zegt Güzel. “No worries, we blijven dicht bij onze roots.”


Timing
Het COVID-19 virus gooide helaas roet in het eten. Een zware wissel, maar het bezorgen van bestellingen is gelukkig wel toegestaan door de overheid en dat gaat The Orient Express nu ook met volle overgave doen. Zo worden er bij bestellingen via de eigen website en bij telefonische bestellingen (0546-451546) geen bezorgkosten berekend. “We zullen blijven knokken om hier samen doorheen te komen en hopen iedereen in goede gezondheid te zien, als we straks de deuren echt open mogen doen,” zegt Güzel serieus. “Maar tot die tijd waarderen we een online of telefonische bestelling ook enorm,” glimlacht Güzel.


Lifestyle Boulevard
The Orient Express is gevestigd op de Almelose Woonboulevard. Het terrein wordt binnenkort grondig onder handen genomen. Naast de naamswijziging van ‘Woonboulevard’ naar ‘Lifestyle Boulevard’ zullen er meer parkeerplaatsen bij komen en worden de bestaande toegangswegen verbeterd. Hierdoor zullen alle winkels op de Lifestyle Boulevard makkelijker te bereiken zijn.


Bestellen
Online bestellen kan via de website www.orientexpressalmelo.nl of bel: 0546-451546. Zij bezorgen dagelijks van 16.00 tot 20.00 uur met een uitgebreide menukaart. Kijk ook op Facebook: 'orientcoffee.Almelo' voor actuele informatie de komende tijd.