Afbeelding

Houdt u van een auto die rijk uitgerust is? Dan zijn de Business-uitvoeringen van Honda iets voor u!

De Business-uitvoeringen zijn speciaal gericht op de zakelijk rijders. Over het algemeen zitten zij veel op de weg, moeten bereikbaar zijn, willen in contact blijven met de buitenwereld, moeten makkelijk hun weg kunnen vinden en geven met hun auto een visitekaartje af. Dat bieden de Business-uitvoeringen. Dat wil overigens niet zeggen dat alleen de beroepsmatige chauffeur voor deze uitvoering mag kiezen. Iedereen die connectiviteit en comfort in de auto wenst, mag deze keuze maken!


Civic Business Edition
Standaard heeft de Honda Civic Business Edition het Honda Connect Garmin navigatie aan boord. Deze is makkelijk te gebruiken door onder andere het touchscreen van 7 inch. Om in contact te blijven heeft deze Civic een Bluetooth handsfree-systeem, een draadloze telefoonoplader, Apple CarPlay en Android Auto. Ook het gebruiksgemak van de Honda Civic Business Edition laat weinig te wensen over met onder andere de adaptieve cruise control met snelheidsbegrenzer die rekening houdt met de afstand tot de auto die voor u rijdt. Verder heeft dit model automatische airco, verstelbare lendesteun van de bestuurdersstoel en stoelverwarming. En als u veel op de weg zit dan zijn een paar extra "ogen" van harte welkom. Met een achteruitrijcamera en complete en geavanceerde veiligheidspacks voorziet de Civic Business Edition ook daar in.
De prijzen van de Civic Business Edition beginnen bij 28.191 euro voor de auto met een 1.0 VTEC Turbo-benzinemotor en handgeschakelde 6MT. Voor deze auto maar dan als automaat betaalt u 29.049 euro. Er is ook nog de dieseluitvoering. Voor deze Civic 1.6 Diesel met handgeschakelde 6-bak moet 29.957 worden betaald. De netto bijtelling per maand is vanaf 187 euro.


HR-V Business Edition
De Honda HR-V Business Edition heeft veel van de standaard uitrusting van de Civic Business Edition. Zo hebben beide het Honda Connect Garmin navigatie, stoelverwarming, automatische airco, bluetooth handsfree systeem en achteruitrijcamera. De HR-V heeft daarnaast nog verkeersbordendetectie, parkeersensoren voor en achter, cruise control met snelheidsbegrenzer en Privacy Glass.
De HR-V Business Edition heeft een 1.5 i-VTEC benzinemotor met 130 pk en is leverbaar met een handgeschakelde 6-bak of als automaat. Voor de automaat betaalt u iets meer, namelijk 30.324 euro, dan voor de handgeschakelde: 30.287 euro. De maandelijkse netto bijtelling voor de HR-V Business Edition is voor zowel de handgeschakelde als de automaat vanaf 201 euro.


CR-V Hybrid Business
Ook voor de milieubewuste (en prijsbewuste) autorijder heeft Honda een Business-uitvoering: CR-V Hybrid Business Edition. Deze Honda met een vermogen van 184 pk is alleen als automaat leverbaar en is natuurlijk voorzien van het Honda Connect Garmin navigatie. Om het de inzittenden zo comfortabel mogelijk te maken heeft de CR-V Hybrid Business Edition verder stoelverwarming voor, bluetooth handsfree-systeem, DAB ontvanger, adaptieve cruisecontrol, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter en full LED verlichting. Daarnaast is de CR-V, net als de Civic, voorzien van het befaamde LKAS (Lane Keep Assist) systeem dat de auto keurig binnen de lijnen houdt bij rijden op de snelweg, u kunt het rijden bijna uit handen geven.
De Honda CR-V Hybrid Business Edition heeft een consumentenprijs van 40.907 euro en de maandelijkse bijtelling is vanaf 274 euro.


Meer informatie
Wilt u meer informatie over één van de Business uitvoeringen? Ga dan snel naar de website van Honda: www.honda.nl of ga naar de dealer bij u in de buurt.