Afbeelding
Foto:

Mantelzorgondersteuning gaat gewoon door bij Evenmens

WIERDEN - Evenmens neemt maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Gezien de kwetsbare doelgroep waar zij mee werken, zullen volgens het advies van het RIVM alle activiteiten en bijeenkomsten tot 6 april worden stopgezet.

Dit geldt dus ook voor de ontmoetingscentra, Samen Verder wandelingen en fietstochten, wandelingen OASE, Alzheimer Caf├ęs, blinden en slechtzienden bijeenkomsten, spreekuren en uitreik-momenten van de mantelzorgwaarderingen.


Toch contact
De consulenten van Evenmens werken de komende weken zoveel als mogelijk vanuit huis en zijn indien nodig telefonisch bereikbaar voor zorgvragers, mantelzorgers en vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor. Mocht u behoefte hebben aan een luisterend oor of heeft u een hulpvraag, neem dan gerust contact met hen op via: 0548 63 88 30. Of email: info@evenmens.nl. U kunt uw hulpvraag ook online doorgeven via: www.evenmens.nl


Vrijwilligers gezocht
Evenmens realiseert zich dat dit onzekere tijden zijn, met name voor mensen in kwetsbare situaties. Bezoek aan hen wordt sterk afgeraden. Daarom is Evenmens op zoek naar vrijwilligers die specifieke hulp willen bieden in deze moeilijke periode. Denk daarbij aan: telefonisch contact, boodschappen doen, oppassen of koken. Wilt u iets voor een ander betekenen? Meld je dan aan via de website van Evenmens: www.evenmens.nl. Of bel. 0548 63 88 30 voor meer informatie en de mogelijkheden om te helpen.