Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen: Nieuwe stoffen en fournituren

HENGELO - Er zijn weer nieuwe stoffen en fournituren binnengekomen!

In het patroonblad Fashion trends nr. 37, Powered by Hilco, staan allemaal stoffen van Hilco, één van onze stoffenleveranciers. Ook de stoffen uit het modeblad Prêt-à-porter liggen bij ons in de schappen. Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe stoffen van al onze andere leveranciers binnengekomen: zoals Nooteboom, Verhees, Quality, Stenzo, Polytex, Hemmers, Bittoun, Arella, Mutsaers, Al la Ville, T.D.C. en Toptex.


Trends
Deze stoffen volgen de nieuwe voorjaar-zomerkleuren en trends, zoals: romantisch, chique bohemien-achtige looks, in zuiver wit met borduurwerk en kant voor bijvoorbeeld lange jurken. Ook diverse kleuren: groen, licht, pastel, fluorescerend en denim. Motieven, prints, strepen en stippen zijn ook heel actueel net als mooie bloemdesigns. Een greep uit ons fournituren assortiment: broekstrepen, bandjes en lintjes, verschillende merken garens, naaimachine naalden voor iedere soort stof, ritsen in verschillende lengtes, blind, spiraal, bloktand, deelbaar en niet deelbaar, patroonpapier, knopen, enzovoort.


Kom langs
Dus bij Ellen Stoffen kunt u in één keer slagen voor alle benodigdheden, om er dit voorjaar weer leuk uit te zien. Wij heten u van harte welkom in onze winkel aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo.