Afbeelding

Leuk idee gezocht voor jongerenactiviteit Lageveld

WIERDEN - Tot 31 maart kunnen er nog ideeën ingediend worden voor Het Lageveld. Het Lageveld is een mooi gebied en biedt de mogelijkheid om leuke activiteiten te organiseren of om lekker te ontspannen. Dit wordt al veel gedaan, maar de jongeren lijken Het Lageveld nog niet massaal ontdekt te hebben.

Om goede ideeën te vinden en zo ook meer jongeren te trekken naar Het Lageveld is er een winactie opgezet voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit Wierden. Zij worden uitgedaagd om voor 31 maart een idee in te dienen voor een leuke activiteit. Zij maken dan kans op een bijdrage van 1.000 euro om dit deze zomer in de praktijk te brengen. Dit moet een leuke kruisbestuiving opleveren. Het jongerenwerk van De Welle en Het Lageveld hebben samen deze actie opgezet. Na aanmelding ontvangt de jongere een deelnameformulier waarop ze het idee verder uit kunnen werken.


Planning
Het inleveren van jouw volledige plan kan tot 8 mei 2020. Daarna worden de inzendingen beoordeeld. Degene met het beste idee mag zijn/haar plan deze zomer op Het Lageveld in de praktijk brengen. Hij of zij krijgt daarbij ondersteuning en begeleiding vanuit het jongerenwerk van De Welle en Het Lageveld. De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 mei tijdens Het Lageveld-festival. Meer weten of aanmelden? Dit kan bij Marijke Grutterink via 06-46540113 of via m.grutterink@stichtingdewelle.nl. Volg het jongerenwerk van De Welle via Facebook: www.facebook.com/wejongerenwerk of Instagram: @jwdewelle.