Afbeelding
Foto:

GRATIS desinfecterende zeep bij Woonboulevard Almelo!

ALMELO - Het corona-virus grijpt om zich heen in Nederland. Eén van de belangrijkste adviezen om het virus een halt toe te roepen is vaker en goed uw handen wassen. De Woonboulevard Almelo helpt bezoekers hier graag mee, met het verstrekken van gratis desinfecterende Asepso handzeep ter waarde van 9,99 euro, tegen inlevering van een bon.

Het RIVM adviseert om vaker de handen te wassen, waarbij het gebruik van desinfecterende handzeep aan te raden is. Maar wie nu op zoek gaat in de winkels, treft helaas lege schappen aan. De handzeep is niet aan te slepen en sommige bedrijven vragen zelfs woekerprijzen.


GRATIS handzeep
De Woonboulevard Almelo helpt bezoekers graag met zich optimaal te beschermen. Daarom kunnen bezoekers tegen inlevering van de speciale bon in deze krant 1 gratis desinfecterende handzeep afhalen. Deze worden verstrekt bij Shop in Shop Almelo op de eerste verdieping van Woon & Slaap aan de Woonboulevard 28 in Almelo. Let op: u dient de bon uit te knippen en te overhandigen bij het afhalen van de handzeep.


Meer informatie
Kijk voor de actuele informatie en preventieve tips om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan op de website van het RIVM: www.rivm.nl Kijk voor regionale informatie op de website van de GGD Twente: www.ggdtwente.nl

Afbeelding