Afbeelding
Foto:

Geslaagde tweede ronde Almelo Cup De Toss

ALMELO - Vrijdag 28 februari werd aan de badweg 24 de tweede ronde uit de jeu de boules Almelo Cup gespeeld.

Helaas hadden 3 koppels zich moeten afmelden wegens ziekte. Ook voor deze avond stonden er weer 3 partijen op het programma. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken bleek alleen het team van Gerrit Meijer en Gerrit Koersen nog ongeslagen. Jan en Ine Muller zitten er vlak achter met 1 verliespartij, maar een beter puntensaldo. Op de derde plaats de eerste niet Toss leden, Jan Visser met Hans Thijssen. Nog 3 teams wisten de schade te beperken met 1 nederlaag. Op de zestiende plaats staan voorlopig Jaap en Rita Veldman. Deze plaats is belangrijk omdat na 14 partijen de eerste zestien naar de Knock-Out fase gaan.


Verdere voorrondes
De overige voorronde wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond 13 maart en 17 april, aanvang 19.00 uur. Nadat op zaterdag 2 mei, aanvang 10.00 uur, de laatste tweede partijen zijn gespeeld, worden de teams in 3 poules opgedeeld. Hierbij speelt in Poule A de nummer 1 tegen 16, 2 tegen 15 enzoverder. Maar ook in de lagere poules zijn er nog leuke prijzen te winnen.


Iets voor u?
Uiteraard zijn toeschouwers van harte welkom bij al deze wedstrijden. Of wellicht is jeu de boules ook een leuke sport voor u? Kom eens langs voor een kennismaking of om één maand vrijblijvend mee te spelen. De gezelligheid en sportiviteit zult u waarderen! Met vragen kunt u op de club of bij Harm van den Berg terecht: prjbcdetoss@gmail.com.