Afbeelding
Foto:

Cursus 'Gezond Leven' voor vrouwen van start in Almelo

ALMELO - Op donderdag 2 april start de cursus ‘Gezond in je Wijk’ speciaal voor vrouwen. Tijdens het 13 weken durende programma werken de deelnemers samen aan een gezond en betekenisvol leven.

Deelnemers ontmoeten elkaar één keer per week bij voetbalclub Oranje Nassau, op donderdagochtend tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Tijdens de weken komen thema’s aan bod als: persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, positief leven, gezonde keuzes maken, opleiding en (vrijwilligers-)werk.


Ook bewegen
Bewegen is een vast onderdeel van het programma: twee uur samenwerken binnen een van de thema’s en daarna een uur bewegen. De inhoud van het programma en het sporten wordt afgestemd op de wensen van de deelnemers. Meedoen en erbij horen!


Brede steun
Het project Gezond in je Wijk wordt gefinancierd door Taal Werkt! van de Provincie Overijssel en is een samenwerking tussen ROC van Twente, Bibliotheek Almelo, Sportbedrijf Almelo, Heracles Almelo en Avedan Taalpunt Almelo. De afgelopen jaren zijn in diverse Twentse plaatsen succesvolle soortgelijke projecten opgezet. Een mooie manier om brede maatschappelijke organisaties samen te laten werken.


Aanmelden
Deelname is gratis! Voor aanmelding kan gebeld worden naar 06-41528192 of gemaild naar taalpunt@avedan.nl