Afbeelding
Foto:

Betta Splendens organiseert Aquarium / Terrariumbeurs

ALMELO - Aquariumvereniging Betta Splendens organiseert ook dit jaar weer een gezellige beurs, op zondag 22 maart.

Na de succesvol verlopen aqua-terra beursen van afgelopen drie jaar, met 20 standhouders en 400 bezoekers houden zij ook dit jaar weer een gezellige beurs voor de professional en de hobbyist.


Veel te zien
Op deze beurs kunt u dus succesvol alles kopen op gebied van aquarium en terrarium. Er staan standhouders met vissen, van malawichicliden tot guppen en natuurlijk zijn er diverse standhouders met Betta's in allerlei vormen en kleuren. Ook is er een groot aanbod aan voedsel(dieren), materiaal voor zowel het aquarium als terrarium. De standhouders vertellen met veel liefde en passie over de dieren. Het gaat niet alleen over de verkoop maar ook over het delen van de hobby.


Kom ook
Wilt u de beurs bezoeken dan bent u van harte welkom op zondag 22 maart van 11.00 tot 16.00 uur in het wijkcentrum De Schelf, Binnenhof 51 in Almelo. Entreeprijs bedraagt 4 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen mits onder begeleiding van een volwassene.


Meer informatie
Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van de vereniging C. Vreulink te bereiken via: cornelis@vreulink.nl of de heer Richters via: jos.richters@visualdata.nl. U kunt hen natuurlijk ook bezoeken bij het verenigingsgebouw aan de Rappersweg 79A te Almelo. Zij zijn op maandag van 19.00 tot 21.00 uur geopend en zaterdag van 15.00 tot 17.00 uur.