Afbeelding

Brommers Kiek'n met Chris Andrews

RIJSSEN - Dit jaar organiseren de broers Bertus en Wim van de Merwe voor de vijftiende keer Brommers Kiek'n bie Lucky. Op vrijdag 27 maart 2020 is het zo ver en staat Chris Andrews op de planken.

"We hebben voor de komende editie weer een grote naam weten te strikken", vertellen de gebroeders. Met trots melden ze, dat uit Engeland Chris Andrews op het podium van Lucky zal staan. Verder zullen ook The Bluebettes en Lovin' End optreden. Liefhebbers van de jaren ‘60 en ‘70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken." En: er is een afterparty!


Kaarten te koop
Tickets te koop via de website en in Nijverdal bij de VVV. Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 20.45 uur. Lucky is gevestigd aan de Morsweg 8e in Rijssen. Voor meer informatie kijkt u op www.lucky.nl.


Kaarten winnen!
Omdat dit de bijzondere vijftiende editie is van Brommers Kiek'n, mogen wij ook extra kaarten verloten onder onze lezers! Er zijn tien sets van twee kaarten beschikbaar. Kans maken? Stuur dan een e-mail naar: prijsvraag@
dwfmediamakers.nl met het antwoord op de volgende vraag: welk nummer van Chris Andrews stond het hoogste in de Nederlandse top 40?

A: Pretty Belinda
B: Yesterday Man
C: To Whom It Concerns