Afbeelding
Foto: Delano G

Spektakel bij mooie thuisduels Heracles Almelo

ALMELO - Thuiswedstrijden van Heracles Almelo zijn dit seizoen een spektakel voor het publiek. In zestien officiƫle wedstrijden werd er op Erve Asito al zestig keer gescoord, een gemiddelde van 3,75 per wedstrijd.

Heracles Almelo nam 38 van de 60 doelpunten in eigen stadion voor zijn rekening. De Heraclieden wonnen tien duels, speelden er een gelijk en verloren vijf keer. Dit seizoen staan nog vier thuisduels op het programma, tegen Sparta Rotterdam, AZ, FC Twente en FC Groningen. De thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk van afgelopen zondag deed niet onder voor de statistieken: Heracles Almelo won met 4-2. De ploeg van Frank Wormuth kwam een 0-2 achterstand te boven dankzij twee treffers van Silvester van der Water en doelpunten van Dario van den Buijs en Delano Burgzorg.


Volgend duel
De eerstvolgende thuiswedstrijd van Heracles Almelo is op vrijdag 20 maart. Sparta Rotterdam is de tegenstander. Online via heracles.nl/tickets kosten kaarten voor deze wedstrijd slechts tien euro per stuk. Dit online-actietarief geldt voor alle plekken in het stadion en voor alle supporters van Heracles Almelo. Ook zonder FanKaart profiteer je van deze actie.