Afbeelding

Judo-medailleregen

ALMERE - Zaterdag werd in Almere het Nederlands kampioenschap georganiseerd voor judoka’s tot 21 jaar.

Er deden 13 judoka’s mee van Judosport Oost. In het ochtendblok waren negen judoka’s aan de beurt. Vincent Schreurs verloor helaas om het brons, Emma Nalbat werd derde en Renee van Harselaar won het zilver. Tijdens het middagblok waren nog vier judoka’s van Judosport Oost aan de beurt, alle vier kwamen ze op het podium terecht. Naomi Overkamp heeft het brons mee naar huis genomen. Rico Poppinghaus en Kamile Nalbat verloren de finale en kregen een zilveren medaille. Judoka Nohade Riadi haalde vorige week tijdens het NK -18 haar eerste bronzen medaille. Tijdens dit middagblok verscheen ze weer op de mat. Ook nu werkte ze zich goed door de wedstrijden heen en neemt meteen haar tweede bronzen NK-medaille mee naar Almelo. Trainers Sirach Cooiman en Stijn Jager kijken samen met de judoka’s terug op een mooie dag.

Foto : Trotse judoka’s en trainers Judosport Oost NK -21
Bron: Judosport Oost