Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Leuk idee gezocht voor jongerenactiviteit Lageveld

WIERDEN - Het Lageveld bij Wierden is een mooie locatie voor vele leuke activiteiten; van sportief tot ontspannend. Maar een groep die er nog relatief weinig komt, zijn jongeren. Onbekend maakt onbemind op dit vlak, dus het Lageveld hoopt leuke suggesties te krijgen voor een passende jongerenactiviteit.

Om goede idee├źn te vinden is nu een winactie opgezet voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit Wierden. Zij worden uitgedaagd om voor 31 maart een idee in te dienen voor een leuke activiteit. Zij maken dan kans op een bijdrage van 1.000 euro om dit deze zomer in de praktijk te brengen. Dit moet een leuke kruisbestuiving opleveren. Het jongerenwerk van De Welle en Het Lageveld hebben samen deze actie opgezet. Na aanmelding ontvangt de jongere een deelnameformulier waarop ze het idee verder uit kunnen werken. Om hen hierbij te helpen is er op donderdag 2 april en donderdag 16 april een informatiebijeenkomst vanaf 19.00 uur aan de Dokter G.H. Beensweg 21 in Wierden. Er is deze avond een ondernemer aanwezig die tips kan geven voor het uitwerken van het plan.


Planning
Het inleveren van jouw volledige plan kan tot 8 mei 2020. Daarna worden de inzendingen beoordeeld. Degene met het beste idee mag zijn/haar plan deze zomer op Het Lageveld in de praktijk brengen. Hij of zij krijgt daarbij ondersteuning en begeleiding vanuit het jongerenwerk van De Welle en Het Lageveld. De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 mei tijdens Het Lageveld-festival. Meer weten of aanmelden? Dit kan bij Marijke Grutterink via 06-46540113 of via m.grutterink@stichtingdewelle.nl. Volg het jongerenwerk van De Welle via Facebook: www.facebook.com/wejongerenwerk of Instagram: @jwdewelle. Zij organiseren zelf ook regelmatig leuke activiteiten.