Afbeelding
Foto:

Prof voor een Dag

ALMELO - Negen tweedejaars studenten Sportmarketing van Hogeschool Saxion in Deventer organiseren voor een project een voetbalevenement in het stadion van Heracles.

Alle opbrengsten van het evenement komen ten goede aan de stichting Spieren voor Spieren. Het doel is om minimaal 5.000 euro op te halen. Verder wordt gehoopt op 200 deelnemers aan de voetbalclinics en 48 deelnemers aan het E-sports FIFA toernooi.


Profvoetballer
Wil jij Profvoetballer voor een Dag zijn? En dat voor het goede doel. Op zondag 29 maart 2020 wordt op Erve Asito (stadion van Heracles Almelo) een dag georganiseerd die volledig in het teken staat van stichting Spieren voor Spieren. Er worden voetbalclinics gegeven, er is een FIFA-toernooi, er zijn professionele interviews, noem maar op! Er worden clinics in de ochtend én in de middag gehouden. Je kan dus kiezen! Het FIFA-toernooi vindt ’s middags plaats.


Opgeven
Wil jij voetballen of gamen in het stadion van Heracles? Geef je dan op via www.profvooreendag.nl! Hier kun je alle informatie vinden die je nodig hebt! We zijn ook te vinden op de sociale media (Twitter, Instagram en Facebook).