Afbeelding
Foto:

G-After Carnavals Party Tolmennekes & Dievers

WIERDEN - Carnavalsvereniging De Tolmennekes organiseert samen met dagbesteding DieVers Wierden een G-After Carnavals Party op 14 maart.

Deze samenwerking is tot stand gekomen dankzij oud-prins Marc, oud adjudant Ronald en de oud-prinsessen Lisanne en Laurien. Het is traditie dat de aftredende Prins van De Tolmennekes een laatste wens mag uitspreken. De Raad van 11 moet deze dan uitvoeren. In dit geval werkt de gehele carnavalsvereniging mee aan deze laatste wens. De wens was namelijk dat De Tolmennekes iets gaan organiseren samen met DieVers. En het resultaat is deze G-After Carnavals Party. Een carnavalsfeest waar kinderen ook spelletjes kunnen doen of even kunnen zitten in een ruimte waar geen muziek is. Uiteraard is er muziek, maar deze staat niet knetterhard, zoals op de meeste feesten. Er zijn minimaal 6 begeleiders aanwezig. Indien er 1 op 1 begeleiding nodig is, dan hoort de organisatie dit graag vooraf zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Een berichtje naar DieVers Wierden is voldoende.

Kom ook!
Het feest wordt gehouden in de kantine van voetbalvereniging Juventa op zaterdag 14 maart aanstaande. Iedereen is welkom! Uiteraard zijn de leden van carnavalsvereniging De Tolmennekes in grote getale aanwezig. Het feest begint om 20.00 uur en duurt tot middernacht. Er is geen leeftijdsgrens. Opgeven is wel verplicht. Je kunt je (zoon of dochter) opgeven door een mailtje te sturen naar tolmennekeswensdievers@hotmail.com. De organisatie wil dan graag weten wie er komt, hoe oud hij of zij is, of hij of zij alcohol mag drinken en een telefoonnummer voor in geval van nood. Introducees zijn van harte welkom, ook deze namen graag even opgeven. Omdat het een feest voor de jeugd moet zijn, liever geen ouders. De Tolmennekes en de medewerkers van DieVers hopen op veel bezoekers, uiteraard verkleed, en een gezellig feest! Kom je ook naar dit gezellige feest?