Afbeelding
Foto:

Collectanten gezocht voor Fonds Gehandicaptensport

ALMELO/WIERDEN - Van 29 maart tot en met 4 april gaan Fonds Gehandicaptensport en De Gravenruiters collecteren. Voor deze collecte is De Gravenruiters op zoek naar collectanten in Almelo en Wierden.

De lokale opbrengst van de collecte komt voor 50 procent ten goede aan het aangepast paardrijden voor mensen met een handicap bij De Gravenruiters. Collecteren kan in je eigen straat en buurt. Kom in beweging en lever een sportieve bijdrage aan sport voor mensen met een handicap.

Gehandicaptensport
Het Fonds Gehandicaptensport zet zich in voor alle sporters met een zintuiglijke-, verstandelijke en/of lichamelijke handicap. In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Doel van de collecte is om zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Veelal zijn kostbare aanpassingen aan sport- en spelmateriaal of de sportaccommodatie noodzakelijk, denk aan tilliften, sportrolstoelen, of aangepast sanitair. Ook is er vaak extra begeleiding en/of speciaal vervoer nodig. Help mee en geef je op als collectant! Wij vragen om jouw hulp tijdens de collecteweek in Almelo en Wierden. Van 29 maart tot en met 4 april kun jij een sportieve bijdrage leveren aan sport voor mensen met een handicap. Je kunt zelf aangeven in welke straat je wilt lopen. Samenlopen met iemand maakt het leuker en zorgt tevens voor de dagelijkse beweging! Geef je op! Ga naar www.degravenruiters.nl en geef je op als collectant.