Afbeelding
Foto:

Twentse Wens Ambulance wil groeien

TWENTE - Niet alleen Twentenaren kunnen straks een bijzondere, laatste wens in vervulling laten gaan, maar ook inwoners uit heel Overijssel en de Achterhoek. Dit is het ambitieuze groeiplan van de Twentse Wens Ambulance.

Deze stichting vervult nu wensen voor mensen die vaak in een laatste levensfase zitten. De stichting verzorgt dan liggend vervoer met eigen ambulances en begeleiding onderweg. De ambulances zijn geschonken en de medewerkers zijn vrijwilligers. De stichting bestaat nu 12,5 jaar, wat men ziet als een goed moment om door te groeien.


Ambities
De Twentse Wens Ambulance wil uiteindelijk de hoeveelheid te vervullen wensen verdubbelen. Onder meer door het werkgebied te verruimen van Twente naar heel Overijssel en de Achterhoek. Hier was men de afgelopen tijd ook al beperkt actief. De stichting gaat dan ook verder onder de nieuwe naam WensAmbulance Oost-Nederland. Om dit plan waar te maken wil de stichting ook doorgroeien qua het aantal vrijwilligers en ambulances. Kortom, een grotere organisatie met meer slagkracht om nog meer wensen te vervullen.


Uitdaging
Voor de WensAmbulance Oost-Nederland heeft dit wel als duidelijk gevolg dat men ook op zoek moet naar meer sponsoren en donateurs die de stichting een warm hart toedragen. Giften groot en klein zijn dan ook van harte welkom. Kijk ook op www.wensambulance-oost-nederland.nl.