Afbeelding
Foto: Copyright: Wientjes Grafische Dienstverlening

Vlooienmarkt Vliegveld Twente 7 en 8 maart

ENSCHEDE - Het team van DonEvents heeft de ambitie om hier de grootste en sfeervolste vlooienmarkt en verzamelmarkt van Twente neer te zetten. Hangar 11 van Vliegveld Twenthe, waar vroeger F16’s gerepareerd werden, wordt 7 en 8 maart omgetoverd naar een Snuffel-walhalla waar werkelijk van alles te vinden is.

Door de grootte van de markt, komt vraag en aanbod perfect bij elkaar en is de kans van slagen zeer groot. Iedereen kan hier met zijn of haar spulletjes terecht. Of je nou een echte verzamelaar bent, gewoon je zolder op wilt ruimen of een partij kleding over hebt: er is voor elk wat wils. Je kunt je uren vermaken met dwalen en neuzen tussen al het nostalgisch goed en hebbedingetjes, maar ook mensen ontmoeten met dezelfde interesse. In onze horecahoek kunt u genieten van een heerlijke verse kop koffie of een lekkere versnapering.


Praktische informatie
Op 7 en 8 maart is de vlooien- en verzamelmarkt van 9.00 tot 16.00 uur in Hangar 11. De volgende editie is op 27 en 28 juni en deze zal dan buiten worden gehouden. Voor meer informatie over het bezoeken van de markt of het huren van een kraam gaat u naar www.donevents.nl of bel voor meer informatie met DonEvents op telefoonnummer 0294-237320.

Afbeelding