Afbeelding
Foto:

Successen voor JBC De Toss

ALMELO - Zaterdag 22 februari werd de derde en laatste ronde gespeeld van de wintercompetitie district oost. Omdat er nog helemaal niets beslist was in de 3 divisies beloofde het een spannende jeu de boules dag te worden voor de jeu de boulers.

Om met divisie 2 A te beginnen, Jaap Veldman speelde met invaller Wout Otten. Uiteindelijk eindigden 3 teams gelijk. Hoewel de Toss het beste saldo had, moesten ze de 1e plaats aan Boul’ Animo 2 laten, op onderling resultaat. Wout heeft belooft om de medaille aan Jan Smit te geven die de eerste 2 toernooien had gespeeld. Promotie was wel een feit. Promotie werd ook bereikt door Arnold Timmerij en Johan Pape in divisie 2B. Ondanks dat ze al hun vier partijen wonnen, konden ze Karro Deux 2 niet achter zich laten. De beslissing viel ook hier op onderling resultaat. Onze troef in de hoogste divisie, Bert en Bregina moesten gelijk tegen de medekoploper, HP 1, aantreden. Helaas hadden ze dit keer een koude start en de flinke begin achterstand konden ze niet meer goed maken. Er gloorde weer hoop toen HP 1 hun volgende partij verloor en de stand weer gelijk was.


Spannend
De Toss won hun laatste partij, daarna was het wachten op wat de ploeg uit Hattem zou doen. In een spannende partij wisten, Ben Kort en Herman van Dijk, de titel te veroveren. Mannen proficiat namens de Toss. Uiteindelijk haalde de Toss drie keer zilver en 2 promoties binnen. Kom gerust eens langs aan de Badweg 24 op het Wendelgoor er is altijd wel iemand die uw vragen wil beantwoorden. We spelen op dinsdag en donderdag vanaf 19.00 uur.