Afbeelding
Foto:

Lezing kindercoach Sabine Wolsink

ALMELO - Kindercoach Sabine Wolsink geeft op dinsdag 3 maart een lezing in Almelo. Deze start om 19.45 uur in theaterzaal De Evenaar van de bibliotheek. De toegang is gratis.

Elke ouder wil graag op een ontspannen manier zijn kind naar school zien gaan. Maar wat als het leren moeizaam gaat of jouw kind niet direct aanwijsbaar gedrag vertoont, het plezier verdwijnt en gefrustreerd raakt? Kijk dan eens anders naar concentratieproblemen, dyslexie, moeite met rekenen, slordig handschrift of AD(H)D.

Nieuwe inzichten
Tijdens deze lezing krijgen ouders, leerkrachten of geïnteresseerden nieuwe inzichten voor leer- of gedragsproblemen van kinderen. Maar ook inzicht in kinderen, die niet het ‘het maximale’ uit zichzelf halen. Daarnaast ontvang je praktische tips, die direct toe te passen zijn.


Over sabine
Sabine Wolsink werkt sinds 2000 in het onderwijs, waarvan de laatste jaren met haar praktijk Stralende Sterren voornamelijk met kinderen die op verschillende fronten ‘vastlopen’ op school of in het dagelijks leven. “Het is geweldig om te zien dat de kinderen het zo mooi oppakken. En het prachtige is, ze gebruiken de technieken ook buiten school. Zij weten dat het klopt, je hoeft het ze alleen maar aan te reiken.” Sabine is uniek in haar lezingen die direct raken! Ze vertelt over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach en een over een andere kijk op leerstijlen en haar blik op ongewenst gedrag. Want achter elk gedrag van een kind zit een positieve intentie en dat maakt je toch nieuwsgierig? Tijdens de lezing vertelt Sabine over haar werkervaringen als Davis Counselor en Coach. Bijvoorbeeld hoe kinderen in korte tijd, het nodige inzicht en zelfvertrouwen krijgen, dankzij gerichte counseling.