Afbeelding
Foto:

Brommers Kiek'n met Chris Andrews!

RIJSSEN - Jeugdsentiment herleeft weer bij Lucky in Rijssen. Dit jaar organiseren de broers Bertus en Wim van de Merwe voor de vijftiende keer Brommers Kiek'n bie Lucky. Dit groeide door de jaren heen uit tot een muzikaal hoogtepunt met veel jeugdsentiment. Op vrijdag 27 maart 2020 staat Chris Andrews op de planken. Bekend van hits als 'Yesterday Man', 'To Whom It Concerns' en 'Pretty Belinda'.

‘Brommers kiek’n bie Lucky’, noemen de gebroeders Wim en Bertus van de Merwe het. De Rijssense discotheek Lucky trekt elke editie weer muziekliefhebbers uit de hele regio. Niet verwonderlijk, gezien de gezellige sfeer!

Chris Andrews
"We hebben voor die avond weer een grote naam weten te strikken", vertellen de gebroeders. Met trots kunnen ze melden, dat uit Engeland Chris Andrews op het podium van Lucky zal staan. Verder zullen ook The Bluebettes en Lovin' End optreden. Liefhebbers van de jaren ‘60 en ‘70 komen dus opnieuw volledig aan hun trekken." En: er is een afterparty!

Eerdere acts
Welke artiesten zijn er in de afgelopen edities bij Brommers Kieken geweest? The Tremeloes, The Fortunes, Herman Hermits, Dave Dozy Beaky Mick en Tich, The Brotherhood of Man, The Swinging Blue Jeans, Dave Bery, Middle of the Road, The Rubettes, The Marmalade, The Buffoons, The Classics, The Clarks en The Searchers.

Kaarten te koop
Kaarten zijn nu te koop. Voor meer informatie kijkt u op www.lucky.nl. Tickets te koop via de website en in Nijverdal bij de VVV. Let op: de vorige editie Brommers Kieken was uitverkocht, dus koop op tijd uw kaarten. Zaal open: 20.00 uur; aanvang: 20.45 uur. Lucky is gevestigd aan de Morsweg 8e in Rijssen.

Kaarten winnen!
Omdat dit de bijzondere vijftiende editie is van Brommers Kiek'n, mogen wij ook extra kaarten verloten onder onze lezers! Er zijn tien sets van twee kaarten beschikbaar. Kans maken op kaarten? Stuur dan een email naar prijsvraag@dwfmediamakers.nl met het antwoord op de volgende vraag: welk nummer van Chris Andrews stond het hoogste in de Nederlandse top 40?

A: Pretty Belinda
B: Yesterday Man
C: To Whom It Concerns

Afbeelding