Afbeelding
Foto:

Heracles verslaat Ajax opnieuw dankzij prachtgoal Dessers

ALMELO -Voor het derde jaar op rij is Heracles Almelo er in geslaagd in eigen huis te winnen van Ajax. De Almeloërs waren met 1-0 te sterk. Een prachtig doelpunt van Cyriel Dessers was het hoogtepunt van een boeiend duel op Erve Asito.

Het regende kansen bij het treffen tussen Heracles Almelo en Ajax. Toch duurde het tot de 77e minuut totdat de score werd geopend. Cyriel Dessers bracht zijn Eredivisietotaal op vijftien. Een vrije trap van doelman Janis Blaswich kwam tot de aanvaller, die op zijn beurt Daley Blind te slim af was. Dessers draaide weg van de Oranje-international, twijfelde niet en haalde verwoestend uit: André Onana was kansloos en Heracles Almelo stond op een 1-0 voorsprong.


Overwinning zeker
Hoewel Ajax nog probeerde het tij te keren, kwam de overwinning voor Heracles Almelo niet meer in gevaar. De Almeloërs voegden drie welkome punten toe aan het totaal en bezetten de negende plaats op de ranglijst.


Komend weekend
Komend weekend speelt Heracles Almelo in Den Haag tegen ADO. Een week later wacht een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Voor dat duel geldt een speciale KidsClubactie, waarbij kinderen tot en met twaalf jaar slechts €5,- betalen voor een kaartje. Kaarten zijn te koop via heracles.nl/tickets en in de FanServiceShop van Heracles Almelo op Erve Asito. U bent van harte welkom!