Afbeelding
Foto:

Ook de Peugeot 2008 SUV is nu in een nieuw jasje gestoken

Peugeot is druk in de weer met de diverse modellen te vernieuwen. Eerder werd onder andere de 208 al aangepakt en kwamen de klauwen in het ontwerp. Ook bij de nieuwe 2008 zijn de klauwen nu zichtbaar.

Natuurlijk is de nieuwe 2008 niet geheel anders dan de vorige uitvoering. Zo is de mooie belijning op de zijkant van de 2008 behouden gebleven, maar aan de voorzijde is de verandering wel heel duidelijk zichtbaar. De klauwen in de koplamp, die doorloopt tot aan de bumper is wel een heel opvallende en speelse aanpassing. Ook is de grille en de voorbumper onder handen genomen. Nog steeds de stoere uitstraling die past bij de Peugeot 2008, maar dan net wat verfijnder. De achterzijde van de auto oogt gelijk, maar toch is zijn subtiele verschillen zichtbaar, zoals de meer horizontaal geörienteerde verlichting.

Semi-autonoom rijden
Voor de vernieuwde Peugeot 2008 SUV is gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Zo is, afhankelijk van de uitvoering, de Peugeot Drive Assist Plus geïntegreerd. Het systeem zorgt ervoor dat u in de juiste baan blijft en op voldoende afstand van de voorligger.

Aandrijving
De Peugeot 2008 SUV komt op de markt met een benzine- of dieselmotor en een volledig elektrische uitvoering. Afhankelijk van de uitvoering kunt u kiezen tussen een 1.2 PureTech benzinemotor met vermogens van 100, 130 of 155 pk, een 1.5 BlueHDi dieselmotor van 100 pk of, zoals eerder vermeld, een elektromotor. De zeer wendbare Peugeot e-2008 SUV heeft een actieradius van 310 km en is daarmee het ideale vervoermiddel in de stad en er buiten op de snelweg.

Vanafprijzen
De nieuwe Peugeot 2008 SUV is te koop voor een vanafprijs van 25.360 euro. In de nieuwe Peugeot e-2008 SUV kunt u rijden vanaf een bedrag van 40.930 euro. Ga snel naar uw dealer!