Afbeelding
Foto:

Suzuki Vitara tijdelijk wel zeer scherp geprijsd

De Suzuki Vitara wordt momenteel aangeboden met een wel heel interessante korting. De populaire Japanse SUV is nu leverbaar in Select en Stijl uitvoeringen vanaf 23.999 euro.

De Suzuki Vitara won de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Niet verwonderlijk, aangezien de Vitara een mooie reeks features biedt tegen een zeer competitieve prijs. De Vitara 1.0 Select en Stijl komen bovendien zeer compleet. Uw Suzuki-dealer heeft een mooie voorraad van deze scherp geprijsde modellen.

Mooie opties
De Vitara komt in de Select versie al zeer compleet met veel opties die de meeste kopers erg aan zullen spreken. Onder meer elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare spiegels, cruise control, stop-start systeem, privacy glass en nog veel meer. De uitgebreidere Stijl editie voegt daarnaast nog andere mooie opties toe, waaronder de 17 inch lichtmetalen velgen, panoramisch schuif-/kanteldak en verdere uitbreidingen van het actieve veiligheidssysteem. De Select editie begint bij 23.999 euro en de Stijl begint bij een nette 27.249 euro. Let wel: het gaat om voorradige modellen!

Maak kennis
Wilt u graag vrijblijvend kennismaken met beide Vitara`s, bijvoorbeeld voor een proefrit? Ga snel naar uw dealer. Ook voor een passend advies over de mogelijkheden voor financiering en private lease. Ga voor meer informatie over de actie naar www.suzuki.nl.