Afbeelding
Foto:

Pieter Verelst komt naar Theater Hof 88 in Almelo!

ALMELO – Donderdag 27 februari komt Pieter Verelst voor het eerst naar Theater Hof 88 met een avondvullende cabaretvoorstelling. Pieter speelt 27 februari zijn nieuwe voorstelling 'Amai'. Een grappige voorstelling waarbij Pieter Verelst zoals gewoonlijk een voorstelling vol humor en muzikaliteit opvoert. Amai, het is toch allemaal wat. Aanvang: 20.15 uur.

Met keihard positivisme, knotsgekke sketches en ontroerende bespiegelingen treedt de Vlaamse comedian en acteur Pieter Verelst de wereld tegemoet. Na het winnen van Cameretten 2016 toerde hij met zijn succesvolle debuutvoorstelling "Mijn broer en ik" (vijf sterren in de Belgische kwaliteitskrant De Standaard) door Nederland en België. Zijn voorstelling "Amai" zit opnieuw vol met zijn typische humor en muzikale vondsten. Hij zoomt in op zijn generatie, materialisme, liefde, relaties, angst en wandelende takken. Want amai. Het is toch allemaal wat.

Veelzijdig
Peter Verelst is een Vlaams acteur en cabaretier. In 2014 speelde hij bij het Groningse Noord Nederlands Toneel 'Oresteia' van de Griekse tragediedichter Aischylos. Hij kreeg een Zilveren Krekel, een nominatie voor de indrukwekkendste jeugdvoorstelling van het theaterseizoen. In datzelfde jaar won hij de juryprijs en de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. In 2016 won Peter het Cameretten Festival. Peter studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, de toneelschool in Utrecht, waar hij in 2014 afstudeerde. Ook is Verelst op de televisie te bewonderen hij speelde de hoofdrol in de kinderfilm 'De club van Sinterklaas', ook speelt hij een hoofdrol in het tweede seizoen van de VTM-reeks 'De Bunker'.

Kaarten
Kaarten à € 15,00 (65+/biebpas/CJP € 13,00) kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.