Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen: De nieuwe patroonbladen zijn er weer!

HENGELO - De nieuwe patroonbladen van de verschillende leveranciers zijn binnen: Poppy, Stitched by You, My Image, B Trendy en Miss Doodle.

Deze patroonbladen worden vergezeld door de nieuwe voorjaar- en zomer-stoffen van de verschillende leveranciers. Voor het maken van de leuke patronen voor jong en oud hebben we van alles in huis, de stoffen maar ook veel van de gebruikte fournituren. De patronen zijn geschikt vanaf kinderen maat 80 t/m dames maat 52.

Zomerkleuren
De voorjaars- en zomerkleuren komen weer volop uit in onze stoffen. De trends voor dit voorjaar en zomer zijn: romantisch, chique bohemien achtige looks, in zuiver wit met borduurwerk, kant, lange jurken enzovoorts. De kleuren groen, licht, pastel gedempt en fluorescerend en denim op verschillende manieren. Natuurlijk mogen alle kleuren, motieven, prints, strepen en stippen zijn ook heel actueel net als mooie bloemdesigns.

Fournituren
Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor fournituren, met een bijzonder breed assortiment. Een kleine greep: we hebben verschillende merken garens, naaimachine naalden voor iedere soort stof, ritsen in verschillende lengtes, blind, spiraal, bloktand, deelbaar en niet deelbaar, patroonpapier, knopen en nog veel meer. Dus bij ons kunt u in één keer slagen voor alle benodigdheden, om er dit voorjaar leuk uit te zien.

Kom langs!
Kom langs in onze winkel aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo. Geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op onze website: www.ellenstoffen.nl