Afbeelding
Foto:

Alwi's boetiek: mode voor elke vrouw én heel betaalbaar!

ALMELO - Alwi's boetiek is onbetwist de grote maten specialist! Maar ook voor een maatje klein kunt u bij ons zijn. Alle mode gaat namelijk van maat 38 tot 56.

Dat mooie, passende mode niet gelijk duur hoeft te zijn is onze insteek: wij gaan met ons concept niet duurder dan 29.99 en dat voor een maatje meer! Naast de zeer trendy kleding hebben we ook tassen, sieraden en nog veel andere accessoires. Allemaal het nieuwste van het nieuwste. Kijk en like ook op onze Facebook-pagina, waar u altijd op de hoogte blijft van de nieuwste mode. Zie www.facebook.com/alwisboetiek. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig naar één van onze winkels in Hengelo, Nijverdal of Vroomshoop. Of bezoek de tijdelijke Outlet Store in Almelo, waar wij mode verkopen voor 5 of 10 euro én veel leuke decoraties.

Kom langs!
Alwi's boetiek is gevestigd in Hengelo aan de Industriestraat 53. In Nijverdal bent u welkom aan het Keizerserf 2A. In Vroomshoop zit onze winkel aan het Julianaplein 17. De Alwi's Outlet Store is gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 245 in Almelo.