Afbeelding
Foto:

Gratis in bus en trein in voorjaarsvakantie

TWENTE - Kinderen tot en met 11 jaar kunnen in de periode van 15 februari tot en met 31 maart gratis meereizen in de bussen en regionale treinen, op vertoon van een speciaal e-ticket.

Het gaat om een promotionele actie van de regionale vervoerders. De bus en regionale treinen zijn een goede optie voor een dagje uit tijdens de voorjaarsvakantie. Een dagje met het openbaar vervoer is vaak een hele beleving voor kinderen. Kinderen reizen gratis met de bus en trein van regionale vervoerders in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Het gratis ticket is gedurende de actieperiode onbeperkt online te bestellen bij Ervaar het OV. De actie loopt in Overijssel, Gelderland en Flevoland (behalve Almere en Lelystad). Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee op één e-ticket.

Bestel je gratis e-ticket
Het gratis e-ticket is online verkrijgbaar via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Het e-ticket is geldig op werkdagen na 09.00 uur en in het weekend de hele dag. Op de website zijn ook leuke tips te vinden voor reizen met kinderen in het OV.