Verwondering in de stadskerk

ALMELO - Wat zou het leven zijn zonder verwondering – over de natuur, mensen, relaties, blijdschap, verdriet, religie, kunst… Kortom, misschien wel over bijna alles wat het leven tot leven maakt. Die verwondering of de vragen daarover met elkaar delen, is de insteek van een project in stadskerk De Bleek: 'Over verwondering gesproken'.

Gezamenlijk bekijkt u een aflevering van de TV-serie De Verwondering (Annemiek Schrijver) en daarna gaan bezoekers met elkaar in gesprek over het thema. Het project staat onder leiding van Ronald van den Houten en Rianne Kobes. De bijeenkomsten staan open voor iedereen. Het maximum aantal personen is twintig. Aanmelden is daarom nodig en kan per e-mail: rianne.kobes@gmail.com. Een vrijwillige bijdrage in de kosten wordt gewaardeerd.

Kom ook
De eerste avond is woensdag 12 februari. De data voor de volgende bijeenkomsten krijgt u later toegestuurd. De inloop is vanaf 19.45 uur met koffie en thee. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Plaats: Open Oecumenische Gemeente de Bleek, Hofstraat 1 in Almelo. Nadere informatie: Rianne Kobes, 06-20 60 48 61.