Afbeelding
Foto:

Triathlonclinics 2020 bij triathlonvereniging Argo

WIERDEN - Altijd al graag een keer een triathlon willen doen? Zoek je een mooie uitdaging voor 2020? Als voorbereiding op de 1/8 triathlon van Vroomshoop, Rijssen of een andere regionale triathlon organiseren zij weer een aantal leuke clinics.

Triathlonvereniging Argo is een regionale vereniging met ruim 85 leden uit diverse plaatsen rond Wierden. De leden zijn op een recreatieve manier bezig met de triathlonsport, een combinatie van zwemmen, fietsen en lopen. Een aantal leden beoefent deze sport op wedstrijdniveau. Om geïnteresseerden op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de triathlonsport organiseren zij in de periode van maart tot en met juni acht clinics. Er zullen afzonderlijke clinics verzorgd worden op gebied van lopen, fietsen en zwemmen maar er zal ook aandacht zijn voor de combinatie van deze drie sporten. Een tweetal clinics zal gaan over trainingsopbouw, voeding en materialen die nodig zijn bij het beoefenen van de triathlonsport. De clinics worden begeleid door gediplomeerde triathontrainers. De ervaring van deelnemers van afgelopen jaren is dat ze vanuit deze clinics gemotiveerd worden om samen tot een mooie prestatie te komen.

Bijeenkomst
Op 29 januari is er een vrijblijvende informatiebijeenkomst in sportzaal 't Noordbroek, Marjoleinlaan 43 te Wierden.Tijdens deze bijeenkomst zal uitgebreid informatie worden gegeven over de clinics, de opbouw van de clinics en de exacte data en voorwaarden waarop de clinics gegeven worden. In de periode van maart tot en met september kunnen deelnemers aan de clinics ook gebruik maken van de faciliteiten en het trainingsaanbod van de vereniging. Heb je belangstelling? Meld je dan aan via info@tvargo.nl