Afbeelding
Foto:

'Mijn hoofd in jouw handen'

WIERDEN - Bij Kom d'r in Wierden wordt op dinsdag 14 januari een filmochtend gehouden! U bent van harte uitgenodigd om samen de film 'Mijn hoofd in jouw handen' te gaan bekijken. Een ontroerende film over mensen in de beginfase van vergeetachtigheid en hun naasten. Aanvang: 10.00 uur koffie, 10.15 uur aanvang film. Van 11.15 tot 12.15 uur is er gelegenheid om na te praten.

Deze 1 uur durende documentaire die we op 14 januari gaan bekijken, neemt de kijker mee in het leven van vier bijzondere mensen. Ieder is op zijn eigen manier betrokken bij beginnende vergeetachtigheid. Hoe ga je daar mee om? Blijf je zo lang mogelijk samen de dingen doen die je allebei leuk vindt? Of trek je je terug en laat je de zorg over aan professionals? Het is lastig om daarover na te denken. Dat vinden de mensen in Mijn hoofd in jouw handen ook. Zij merken elke dag dat hun partner, vader, moeder of vriend(in) met beginnende geheugenproblemen hun liefde hard nodig heeft. En andersom natuurlijk ook. Toch verandert de relatie. De vraag is dan: wat blijft er over van onze liefde of vriendschap? Hierover gaat de documentaire Mijn hoofd in jouw handen.

Aanmelden
Er is geen entree, je kun zo binnen komen lopen aan de Dokter GH Beensweg 21. Graag wel even aanmelden van te voren via email: info@evenmens.nl.