Afbeelding
Foto: Janiev Damhuis

Wandelcoördinator gezocht

ALMELO - In samenwerking met Sportbedrijf Almelo zal Recreatiesport Almelo komend voorjaar op twee locaties in Almelo het programma Elke Stap Telt gaan opstarten.

Enthousiaste deelnemers kunnen na 12 weken doorstromen naar de nieuwe WandelFit groepen die wij te zijner tijd op deze locaties zullen opzetten. In Aadorp en Bornerbroek was dit wandelprogramma het afgelopen jaar een groot succes. Nog veel deelnemers zijn hierdoor wekelijks in een groep aan het wandelen.

Hulp gezocht
Om zoveel mogelijk Almeloërs aan het wandelen te krijgen heeft Recreatiesport Almelo jullie hulp nodig. Voor twee wijken zijn zij momenteel op zoek naar een wandelcoördinator en wandelmoaten. Namelijk de wijken Windmolenbroek/Goossenmaat en de wijk Sluitersveld. Als wandelcoördinator ben je het aanspreekpunt voor Elke Stap Telt op de betreffende locatie. In het vervolg hierop verzorg je de aan- en afmeldingen van de WandelFit groep en bereid je de wandelingen voor. Wij zoeken dus iemand die minimaal vijf kilometer kan wandelen in een uur en het leuk vindt om hier het voortouw in te nemen.

Wandelmoat
Is de rol van wandelcoördinator niets voor jou maar zou je wel als begeleider mee willen wandelen bij een van de wandelgroepen? Dan kunnen wij jou goed gebruiken als wandelmoat. Deze begeleiders wandelen wekelijks mee met de wandelgroep om de deelnemers in verschillende tempo's te begeleiden bij hun wandeling.

Voor meer informatie, vragen of voor aanmelding kan contact worden opgenomen met Jan Willem Dangremond via jw.dangremond@sportbedrijfalmelo.nl of door te bellen naar 0546-711913. Kijk ook op www.recreatiesportalmelo.nl/elke-stap-telt/.
Foto: Janiev Damhuis