Afbeelding
Foto:

Herengym bij De Trefhoek

ALMELO - Wil jij dit jaar fit en vitaal beginnen? Doe dan mee aan Herengym bij wijkcentrum De Trefhoek! Op donderdagavond 16 januari 2020 beginnen weer nieuwe lessen!

Herengym de Trefhoek is een gezellige groep mannen in de leeftijd van ongeveer 55 tot 80 jaar. Elke les wordt gestart met een goede warming-up om alle spieren soepel te krijgen en de conditie op peil te brengen én houden. Door middel van verschillende oefeningen op een mat worden de been-, buik-, rug- én armspieren getraind. De oefeningen variëren per week, waarbij alle onderdelen van het lichaam worden getraind. Het tweede deel van de les bestaat uit recreatief volleybal met "eigen" regels. De gezelligheid binnen de groep staat voorop! De lessen staan onder professionele begeleiding van Dick Bramer en Saskia Klaassen-Gerrits.

Ook meedoen?
Herengym is elke donderdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur in wijkcentrum De Trefhoek (Ootmarsumsestraat 247-249 in de achterste sporthal). Kom gerust een keer langs voor een proefles! Voor meer informatie over Herengym in De Trefhoek kunt u contact opnemen met Dick Bramer (06-22123129) of met Saskia Klaassen-Gerrits (06-20873079).