Afbeelding
Foto:

Rapalje is 'Still Into Folk'

HAAKSBERGEN – De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een vlammende energie. Rapalje laat door middel van gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën een flinke vonk overslaan op hun publiek.

‘Into Folk’ in een nieuwe jas, of liever, een nieuwe kilt. Vuurspuwende doedelzak, gevoelige ballades, stampende reels. Deze muzikale reis wordt een ware Keltische beleving. Al jaren zijn ze op strooptocht langs festivals, clubs en theaters en met deze show laten ze het publiek meevaren met één van hun reizen. Ruim twintig jaar na het verschijnen van ‘Into Folk’, is het tijd voor een heruitgave. Op plaat en op de planken. Klassiekers als ‘Wat Zullen We Drinken, Raggle Taggle Gypsy en Whisky in the Jar’ zijn opzwepender dan ooit! Na de pauze beleeft het publiek muzikaal de geschiedenis van Schotland door de nummers van het nieuwe album ‘Scotland’s Story’.
Kaartverkoop
Een concert van Rapalje is als een tijdreis met herkenbare losbandigheid en ruwe levenswijze. Op zaterdag 21 maart vanaf 20.00 uur laten ze dat allemaal zien met hun concert in Kulturhus Haaksbergen. Zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via Theater De Kappen, Blankenburgerstraat 40 – 42 in Haaksbergen. Bel 053 - 573 02 00, bezoek de website www.dekappen.nl of ga naar de theaterkassa, maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur en vanaf een uur voorafgaand aan de voorstelling.