Afbeelding

Excursie ‘Reeën’ op Groot Brunink

ENSCHEDE - Wel eens gehoord van een blaffende ree? Ga mee met de excursie ‘Reeën’ op landgoed Groot Brunink op zondag 22 maart. De gids vertelt je alles over blaffende reeën, hun sporen en hoe ze leven. Een leuke en leerzame excursie voor het hele gezin mits kinderen zich stil kunnen houden. De excursie is aan het begin van de avond en duurt circa twee uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Welke sporen laat een ree achter? Wat eten ze en leven ze in groepen of juist alleen? Ga op pad met de natuurgids van Landschap Overijssel en leer meer over het leven van het ree. In het bos struin je naar sporen die een ree achter laat, zoals keutels, reeënpaadjes en afgeknaagde boompjes. Zo ontdek je al speurend allerlei interessante dingen over de ree. En wie weet komen we ze onderweg nog tegen. Tip: trek stevige schoenen aan en neem een verrekijker mee. Reeën schrikken snel van honden, dus honden mogen deze keer niet mee. De wandeling duurt ongeveer 1,5-2 uur.

Praktische informatie
De excursie ‘Reeën’ is zondag 22 maart op Groot Brunink. Meld je van te voren aan via www.landschapoverijssel.nl of telefonisch (0529) 401 731. Na je aanmelding ontvang je meer informatie over de tijd en exacte startlocatie. Bijdrage voor de activiteit is €5,00 per volwassene, €2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas. Vergeet je niet je pas mee te nemen?