FC Twente Soccer Camp in de meivakantie!

TWENTE - Voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar organiseert FC Twente in de meivakantie het FC Twente Soccer Camp bij BWO in Hengelo.

Het Soccer Camp wordt georganiseerd op woensdag 29, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei 2020, dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. Bekijk het gehele programma voor 2020 op www.fctwente.nl/soccercamps. Hier is ook in te schrijven voor de FC Twente Soccer Camps in de zomervakantie.

Girls only!
Naast het reguliere FC Twente Soccer Camp in de meivakantie wordt er dit jaar voor het eerst een FC Twente Girls Only Soccer Camp georganiseerd, dit vindt tevens plaats op woensdag 29, donderdag 30 april en vrijdag 1 mei, dagelijks van 9.00 uur – 15.00 uur. Bijzonder is dat een groot deel van het Soccer Camp voor de deelneemsters onder begeleiding staat van speelsters van FC Twente Vrouwen! Het Girls Only Soccer Camps wordt georganiseerd op Sportcampus het Diekman op het veld van SC Enschede.

Programma
Naast verschillende voetbalvormen (techniek, spel,- en partijvormen) worden er nieuwe Skill Games uit het populaire computerspel FIFA 20 op het voetbalveld uitgevoerd door de deelnemers. Wat kun je als deelnemer verwachten?- Je eigen vernieuwde FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek, sokken). Uitdagend en afwisselend programma. 2 wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente. Dagelijkse gezonde lunch, tussendoortjes en drinken. Professionele begeleiding van gediplomeerde trainers of professionele speelsters.

Aanmelden
Wil jij je zoon/dochter aanmelden of meer informatie kijk dan snel op www.fctwente.nl/soccercamps