Afbeelding
Foto:

Swingende Sixties dansavond in Neede

NEEDE - Je bent nooit te oud om een feest te vieren en daarom is een Swinging Sixties dansavond een goed idee om eens muzikaal terug te gaan naar je jeugd. Gewoon dansen of nieuwe mensen ontmoeten is ook mogelijk bij Swinging Sixties.
De muziek die gespeeld wordt is vooral de muziek die doet herinneren aan de jeugdjaren. Hier kun je luidkeels meezingen en genieten van de fantastische sfeer bij dit soort optredens. Wil je dus weer eens “een gezellig avondje uit”, dan is zaterdag 14 maart een geschikte datum want dan treedt coverband Beatline op in zalencentrum De Olde Mölle aan de Diepenheimseweg 21 te Neede.

Hits uit vervlogen tijden
Onder het motto “Swinging Sixties” speelt Beatline vele hits uit de oertijd van de Beat en Rock, de Sixties, kortom een avond jeugdsentiment. Beatline speelt een breed repertoire zestiger jaren beatmuziek met zo nu en dan een uitstapje naar de “fifties & seventies”. Naast muziek van The Shadows en Cliff Richard alsmede Stones is er een goede mix van Beatles, CCR, Kinks, Searchers, Elvis, Buddy Holly, Roy Orbison, Dr Hook, Bellamy Brothers, Status Quo, enz. te horen. Beatline zorgt voor een muzikaal uitstapje door de hits uit vroegere decennia, zodat er voor elk wat wils is. Niet alleen rustige dansmuziek is in trek, maar ook echte rock en beat, de specialiteit van Beatline.

Wees erbij
Beatline staat er om bekend dat er vanaf de eerste tot de laatste songs gedanst wordt. En bent u niet zo’n vlotte danser, maar vindt u het thuis zitten een beetje saai, niet getreurd, kom gewoon luisteren bij Beatline, een avondje genieten. Iedereen is van harte welkom om de sfeer uit uw jeugdjaren weer eens te herleven. Vooraf is er de mogelijkheid om met het buffet mee te doen. Reserveren tickets en buffet via tel: 0545 294 540. Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur. Meer info op www.beatline.nl