Afbeelding
Foto:

Behaaglijk wonen met goede binnenzonwering

HAAKSBERGEN - Licht speelt een belangrijke rol in elk interieur. Goede binnenzonwering helpt bij het vinden van de juiste balans; het geeft privacy, helpt bij het reguleren van de temperatuur en biedt een stukje sfeer. Woongeluk in Haaksbergen heeft een ruime selectie binnenzonwering die nu extra scherp geprijsd is.

Woongeluk in Haaksbergen is al vele jaren een betrouwbare specialist op het gebied van woningstoffering, buitenzonwering maar ook binnenzonwering zoals jaloezieën. De medewerkers helpen u graag om tot een passend advies te komen voor uw interieur. Of u nu gaat voor klassiek of de laatste moderne woontrends. In het woonatelier kunt u precies zien welke kleuren en materialen het beste bij uw stijl passen. Zo kunt u kiezen voor de traditionele rolgordijnen in iedere gewenste kleur, maar ook bijvoorbeeld een meer lichtdoorlatende optie die privacy biedt. Duo-rolgordijnen zijn dan een flexibele optie; deze bestaan uit twee lagen transparante en niet-transparante banen, waardoor de lichtinval zeer precies te regelen is.

Jaloezieën
Met een handomdraai kunt u precies de hoeveelheid licht en privacy regelen met jaloezieën. Ook hier geldt: er zijn veel variaties qua materiaal en kleur. Zo levert Luxaflex tegenwoordig de traditionele horizontale en verticale jaloezieën in veel moderne kleurstellingen. Is hout meer uw stijl? Merken zoals DIB Blinds bieden onder meer vintage hout en bamboe aan, veelal in diverse kleuropties. Zo is er voor ieder interieur een complimenteuze houtsoort én kleur te vinden. Ook op het gebied van plissé-gordijnen en dupligordijnen is veel keuze. Zo biedt het merk Bece dupli-gordijnen die uitstekend geschikt zijn voor bijzondere raamvormen zoals serres of ronde ramen.

Maatwerk
Woongeluk levert graag maatwerk; een perfecte oplossing voor uw unieke interieur. Zij leveren maatwerk op de houten, aluminium en verticale jaloezieën, (duo)rolgordijnen, dupligordijnen en plisségordijnen.

Kortingsactie
Tot en met 11 april ontvangt u 20 procent korting op het assortiment binnenzonwering van de merken Bece en Luxaflex. Kom langs om u te laten adviseren. Woongeluk kan ook bij u thuis langs komen voor een gratis vrijblijvend advies en inmeten. Zij zijn gevestigd aan de Blankenburgerstraat 33. Kijk ook op: www.woongeluk-roord.nl