Afbeelding
Foto:

Hap en stap in Aadorp op zondag 5 januari

AADORP - De 3E's (Evelien Bos, Evelien Bijen en Evelien Wildeboer) organiseren zondag 5 januari 2020 een gezellige dorpse Winterwandeling in Aadorp.

Vanwege groot succes dit jaar opnieuw met thema Hap en Stap. Gezond bezig, veel gezelligheid en saamhorigheid. Lekkere hapjes en drankjes onderweg bij bijzondere plekken en sportverenigingen in Aadorp. De drie Evelien-en willen daarom iedereen hierbij uitnodigen op zondag 5 januari 2020.

Loop mee
Jong en oud, binnen en buiten Aadorp: Komt allen het nieuwe jaar sportief starten met een gezellige Hap en Stap winterwandeling van ruim 5 kilometer in en rondom Aadorp. De aanvang van de winterwandeling is om 15.00 uur en starten kan tot 15.30 uur vanaf het Dorpshuis 't Aahoes aan de Albardastraat 20 in Aadorp. De kosten zijn 2,50 euro per persoon. Bij terugkomst is er voor de wandelaars natuurlijk de mogelijkheid nog wat te drinken bij Het Aahoes. De 3E's hopen op heerlijk winters wandelweer zodat deze Hap en Stap ook een groot succes wordt.

Meer informatie
Informatie over de activiteit is te vinden op de website van Stichting Avondvierdaagse: www.avondvierdaagse-aadorp.nl maar ook op de website van Aadorp: www.onsaadorp.nl waar alle activiteiten, maar ook handige adressen en links te vinden zijn.