Afbeelding
Foto:

Budget Woon Shop in Shop nu geopend bij Woon en Slaap

ALMELO - De nieuwe Budget Woon shop in shop is sinds 1 december geopend. Op de eerste verdieping van Woon & Slaap treffen bezoekers een breed assortiment aan leuke woonaccessoires voor elk budget.

Bijna alle shophouders die eerder gevestigd waren aan de Boulevard 40 maakten de overstap naar de nieuwe locatie in Woon & Slaap. Er zijn nu ruim twintig kleine shops te vinden; ieder met een uniek product. Zo is het een echte alles-in-één winkel geworden. U treft er dingen aan die u niet bij andere winkels treft; van wenskaarten tot geurproducten, van lampenkappen op maat tot bijvoorbeeld een unieke koeienschedel van drijfhout. Voor elk interieur is er wel een bijzondere accessoire te vinden die helemaal bij u past.

Telkens wisselend
"Er komen op korte termijn ook nog meer ondernemers bij. Onder meer voor relaxfeauteuils, restpartijen, verf en nog veel meer. Elke keer wanneer mensen de winkel bezoeken treffen ze iets nieuws aan. Dat is de kracht van het concept.", aldus Joost Tiemersma van Woon & Slaap. Op Facebook is al veel te zien van de unieke producten die aangeboden worden. Met ook regelmatig leuke winacties.

Circus en braderie
Komend weekend staat de woonboulevard in Almelo helemaal in het teken van gezelligheid. Zo krijgen klanten bij elke aankoop op de woonboulevard een kaartje voor het Circus Boltini dat op 28 en 29 december meerdere voorstellingen geeft. Komende zondag bent u ook van harte welkom op de gezellige braderie, van 12.00 tot 17.00 uur. Kortom, een leuk weekend voor jong en oud!

Meer informatie
Woon & Slaap is gevestigd aan de Woonboulevard 28 in Almelo. Kijk voor meer informatie op: www.woonenslaap.nl of Facebook: Woonenslaap