Afbeelding
Foto:

Nieuwe samenwerking bij Stars Massageschool

ALMELO – Door de nieuwe samenwerking met Jos Böhmer, eigenaar van Böhmer Massage uit Almelo, breidt Stars Massageschool vanaf 1 januari 2020 haar cursus- en massageaanbod uit.        

'Niet dromen, maar doen', is het motto van eigenaar Henk Nijhof van Stars Massageschool. "Wij geven veel soorten massagecursussen en - opleidingen. Therapeuten, sportmasseurs en wellnessmasseurs zijn bij ons aan het goede adres. Wij hebben ook diverse cursussen voor mensen die massage puur als hobby willen geven. Volg je een opleiding bij de Stars Massageschool dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd opleider bij de NGS. Onze jaaropleidingen Sport- en Wellnessmasseur geven je de garantie van een Europees erkend vakdiploma. De opleidingen en cursussen worden in kleine groepjes gegeven. Voordeel: veel persoonlijke aandacht en meer aandacht voor zowel theorie als de praktijk."

Nieuw
Stars Massageschool gaat vanaf 1 januari 2020 een uniek samenwerkingsverband aan met Jos Böhmer, met o.a. zijn Bowen Therapie; specialisatie Tinnitus, Astma en Chronische blessures. Wij verzorgen dan samen onze opleidingen, cursussen en massages. Dit betekent meer flexibiliteit in onze werktijden en al onze cursussen.

Voor iedereen
Stars Massageschool biedt vele korte cursussen aan, zowel voor de hobbyist die iets meer wil weten over de technieken, bijvoorbeeld de Vierdaagse Cursus Leren Masseren, als voor beroepskrachten die een aanvullende (kortere) cursus zoeken, bijvoorbeeld Voetreflexologie of Indiase Hoofdmassage. Zie voor het complete aanbod onze agenda of kom naar een (gratis) info-avond.

Agenda 2019/2020
Het complete aanbod vind je op onze website www.starsmassageschool.nl. Zie ook de advertentie elders in deze krant.

Info-Avonden
Vrijdagavond 13 december en 17 januari van 19.00 tot 21.30 uur bij Stars Massageschool Willemsgang 36 Almelo. Presentatie start om 19.30 uur. Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Contact
Voor meer informatie: Henk Nijhof 06-12805851 www.starsmassageschool.nl of Jos Böhmer 06-81070203 www.bohmermassage.nl