Afbeelding
Foto: David Shepherd

Grote mobiliteit voor een klein prijsje: Nissan Micra Private Lease

De Nissan Micra: een bekende naam in het compacte succes én een verkoopsucces door de generaties heen. En met goede redenen; de Nissan Micra biedt veel mobiliteit voor een aangename prijs.

Tot en met 31 december is de Nissan Micra N-Connecta extra scherp geprijsd als Private Lease Deal. U rijdt deze auto dan al vanaf 269 euro per maand. Bij directe aanschaf staat deze klaar vanaf 21.340 euro.

Aangenaam compleet
De Nissan Micra IG-T 100 N-Connecta komt aangenaam compleet voor dit lage maandbedrag. Met onder meer 16" lichtmetalen velgen, airconditioning, het nieuwe NissanConnect infotainmentsysteem met Apple CarPLay en een DAB+ radio. Verder is deze standaard voorzien van veel praktische opties: cruise control, een achteruitrijcamera met sensoren, automatisch inklapbare buitenspiegels en nog veel meer. Kopers komen dus niet snel een optie tekort.

Icoon
De Nissan Micra is een echt icoon in zijn segment. Niet verwonderlijk, omdat Nissan traditioneel veel auto biedt voor schappelijke prijzen. Stoer, strak en sportief design geven hem een aantrekkelijk uiterlijk. Binnen levert u niets in op comfort en stijl. De Micra leent zich ook uitstekend om er een mooie persoonlijke touch aan te geven met uitgebreide opties voor styling en functionaliteit. Zo is uw nieuwe Micra ook echt úw nieuwe Micra. Geavanceerde passieve en actieve veiligheidssystemen dragen zorg voor een veilige reis, waar deze ook heen gaat.

Private Lease
Wanneer u kiest voor de Private Lease Deal bent u zeker van uw mobiliteit tegen een vast, laag maandbedrag. Alle vaste autokosten zijn hierin opgenomen, behalve de brandstof. Dus ook uw onderhoud, wegenbelasting, reparaties, verzekering, banden en pechhulp. U kunt ook kiezen voor Nissan All-Inclusive financiering vanaf 224,15 euro per maand. U betaalt dan 7.042,20 euro aan met een slotbetaling van 4.492,15 euro. In de tussenliggende periode zijn uw onderhoud en pechhulp inbegrepen met 4 jaar verlengde garantie. Na afloop bent u volledig eigenaar.

Informatie
Voor meer informatie en de volledige voorwaarden gaat u naar www.nissan.nl.