Afbeelding
Foto:

Beatrixdrive BC Klaver Vier

WIERDEN - In het kader van het 50-jarig jubileum organiseert BC Klaver Vier op 1 februari 2020 de historische Beatrixdrive. Deze feestelijk drive vindt plaats in 't Anker in Wierden, aanvang 10.30, zaal open vanaf 09.30, einde circa 17.00 uur.

Een drive waaraan door álle bridgeliefhebbers kan worden deelgenomen. Voor de winnaars in elke lijn ligt er een enveloppe met het inschrijfgeld klaar, daarnaast hebben we ook nog heerlijke "winterprijzen" beschikbaar. Een ideale gelegenheid om als het buiten nat en guur is, met gelijkgestemden een dag gezellig te bridgen met een lekker hapje en drankje en te genieten van een koud/warm buffet gemaakt door de koks van 't Anker in Wierden. Er is nog ruimte voor extra deelnemers. Indeling in A, B, C lijnen en als het enigszins mogelijk is een aparte lijn voor minder ervaren spelers.

Aanmelden
Aanmelden uitsluitend via e-mail hnskprs@outlook.com met vermelding van namen, speelsterkte en telefoonnummer. Kosten 25 euro per persoon. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten: www.nbbclubsites.nl/club/27021/pagina/1055622.