Afbeelding
Foto:

Adventsconcert van Looft den Heer uit Notter in de Dorpskerk

WIERDEN - Op DV vrijdag 20 december geeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter een adventsconcert in de Dorpskerk in Wierden.

Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, willen ook Looft de Heer graag samen met jong en oud zingen ter ere van Hem die op aarde is gekomen. Dit jaar met veel bekende en traditionele kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium "Licht en vrede" van Martin Zonneberg. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die ons zo het wonder van kerst willen doen ervaren. Medewerkers zijn Marcel van de Ketterij (orgel), Henk van de Maten (piano) en Mark Wester (slagwerk). De avond staat onder leiding van onze dirigent Jan Quintus Zwart.

Wees welkom
Komt u ook om samen met Looft den Heer uit te kijken naar de komst van Jezus? U bent van harte welkom in de Hervormde Dorpskerk, Burg. J.C. v.d. Bergplein 3 in Wierden. De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte voor de kosten. Kunt u niet tijdens deze avond? U bent ook van harte welkom tijdens ons andere adventsconcert op maandag 16 december in de Gereformeerde Kerk in Ommen. Kijk voor meer informatie op onze website www.looftdenheer.nl of volg ons op Facebook!