Afbeelding
Foto:

Heracles Almelo stoot door naar vijfde plaats dankzij ADO-winst

ALMELO - Dankzij een ruime overwinning op ADO Den Haag is Heracles Almelo doorgestoten naar de vijfde plaats op de ranglijst. De goede klassering van de Almeloƫrs is mede te danken aan een reeks van vijf gewonnen thuiswedstrijden.

In de laatste vijf duels op Erve Asito scoorde Heracles Almelo liefst twintig keer. Tegen ADO Den Haag werd het 4-0. Mauro Junior en Alexander Merkel scoorden, evenals Cyriel Dessers die twee keer doel trof. De Belgische spits van Heracles Almelo staat met elf treffers zelfs bovenaan de topscorersranglijst van de Eredivisie.

Volgend duel
Komend weekend speelt Heracles Almelo op het Kasteel tegen Sparta Rotterdam. De ploeg van Henk Fraser staat na vijftien gespeelde wedstrijden op een elfde plaats. Afgelopen weekend gingen de Rotterdammers met 4-0 onderuit tegen Willem II.

Weer thuis
Na het uitduel tegen Sparta Rotterdam wacht Heracles Almelo een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op zondag 15 december. Supporters die nu een halve seizoenkaart van Heracles Almelo aanschaffen, mogen gratis naar dat duel.