Afbeelding
Foto:

Medailles voor turnsters/acrogymnasten Achilles W.I.L. Almelo

ALMELO - Afgelopen weekend turnden acrogymnasten tijdens de Breda Open Acro Cup en eerste divisie turnsters tijdens het Turnschool Rijssen toernooi.

Voor de eerste keer werd deelgenomen aan de Breda Open Acro Cup. Met drie teams in totaal. Zaterdag lieten de D-junioren Britt, Jane en Lotte een topoefening zien met veel uitstraling. Op zondag was het de beurt voor de senioren in de C-lijn, Susan, Frederieke en Sharina. Ze lieten een super tempo en balans oefening zien. Dit was goed voor een allround vierde plaats.

Zondag
Zondagmiddag kwam het trio Anniek, Lauren en Finette in de B-lijn in actie. Zij lieten ook 2 knallende oefeningen zien. Met hun tempo-oefening en hun balans-oefening behaalden ze een tweede plaats. Allround wisten ze ook nog eens het zilver binnen te slepen. Afgelopen zondag turnde ook jeugdturnster Maaike de Boer tijdens het Turnschool Rijssen toernooi. Op alle vier de toestellen zette ze strakke oefeningen neer. Hiermee turnde ze zich naar een zilveren medaille. 's Middags was het de beurt aan senior turnster Naomi Tardy en junior turnster Indy Scheppink. Indy komt zowel voor Achilles W.I.L. uit als voor Raduga Enter. Zij heeft ondanks haar geblesseerde enkel een prima wedstrijd geturnd. Ze eindigde op een vierde plaats.

Niet vlekkeloos
De wedstrijd van Naomi verliep niet geheel vlekkeloos met een val tijdens de landing van brug en vloer. Daarentegen had ze een balk oefening met moeilijke acrobatiek waarbij ze op de balk is blijven staan. Uiteindelijk resulteerde dit in een bronzen medaille. Al met al een mooi en goed wedstrijd weekend waar we met trots op terug kijken!

Geslaagd weekend
Achilles W.I.L mag al met al terugkijken op een zeer geslaagd weekend voor de jeugdige leden. Kijk ook op: www.achilleswil.nl voor meer informatie over deze actieve turnvereniging.